Продовжуйте чинність КЕП онлайн у СОТА, M.E.Doc та на сайті ЦСК “Україна”
Блог 2020-03-30 15:12:42

Продовжуйте чинність КЕП онлайн у СОТА, M.E.Doc та на сайті ЦСК “Україна”

Шановні клієнти!

В умовах карантину КЕП стає незамінним інструментом для бізнесу. З його допомогою компанії можуть продовжити повноцінний обмін юридично значущими документами з контрагентами, подавати звітність та реєструвати ПН/РК, а громадяни, можуть, наприклад, подати електронну  декларацію.

Але, що робити, якщо дія сертифікатів кваліфікованого електронного підпису (КЕП) закінчується? Якщо дані вашого підприємства не змінилися (це важливо!), ви можете  продовжити чинність КЕП онлайн, скориставшись одним із наших сервісів.

Продовжуйте сертифікати КЕП на сайті ЦСК «Україна»

Продовжити дію чинних сертифікатів ви можете за лічені хвилини безпосередньо на сайті нашого кваліфікованого надавача електронних довірчих послуг — ЦСК “Україна”. Скористатися цією послугою можуть власники КЕП усіх кваліфікованих надавачів електронних довірчих послуг. Для цього достатньо сформувати заявки онлайн, сплатити рахунок та отримати нові сертифікати. Увага! Зробити це необхідно до закінчення дії ваших чинних сертифікатів.

Продовжуйте КЕП в програмі M.E.Doc та вебсервісі СОТА

Нагадуємо, що для користувачів програми M.E.Doc та вебсервісу СОТА вже давно реалізована  можливість продовження чинності КЕП безпосередньо у продуктах — без візиту до офісу та збору додаткового пакета документів!

Детальну інформацію про те, як скористатися автоматичним продовженням сертифікатів у програмі M.E.Doc, вебсервісі СОТА та на сайті ЦСК “Україна” — дізнавайтеся з наших відеоінструкцій.
·  Як здійснити автопродовження КЕП у M.E.Doc?
·  Як здійснити автопродовження КЕП у СОТА?
·  Як здійснити автопродовження КЕП на сайті ЦСК “Україна”?

Інформуємо: дбаючи про здоров’я клієнтів та співробітників, наші крамниці електронних послуг “Твій час” перейшли на обмежений режим роботи. Відтепер ми формуємо онлайн-чергу і приймаємо винятково за нею індивідуально кожного відвідувача у зазначений час.

Закликаємо вас дотримуватися усіх рекомендацій МОЗ задля збереження власного здоров’я та тих, хто поряд.
 

Блог
Продовжуйте чинність КЕП онлайн у СОТА, M.E.Doc та на сайті ЦСК “Україна”
Блог 2020-03-30 15:12:42
Шановні клієнти! В умовах карантину КЕП стає незамінним інструментом для бізнесу. З його допомогою компанії можуть продовжити повноцінний обмін юридич...
Правила роботи під час "червоного" рівня карантинних обмежень
Блог 2021-12-15 11:51:15
Шановні клієнти, повідомляємо вам, що з потраплянням Києва до червоної зони  карантину робота не зупиняється — бізнес продовжує працювати, а...