Діалог держави з підприємствами у питаннях кіберзахисту на Всеукраїнській науково-практичній конференції
2019-03-29 14:09:11

Діалог держави з підприємствами у питаннях кіберзахисту на Всеукраїнській науково-практичній конференції

27 березня відбулася важлива подія у сфері захисту інформаційного простору нашої держави - Всеукраїнська науково-практична конференція “Безпека соціально-економічних процесів у кіберпросторі”. Захід пройшов на базі КНТЕУ під егідою Національної кіберполіції України, його відвідали провідні фахівці, освітяни у сфері кібербезпеки, представники державних органів, які поділились інформацією про основні напрями забезпечення кібербезпеки в Україні, сучасні засоби боротьби із кіберзлочинністю та кейсами побудови кіберзахисту на підприємствах.

 

Корисні та актуальні питання висвітлювали провідні експерти з кіберзахисту, доктори технічних та економічних наук, професори та академіки. Відкрив конференцію начальник Департаменту кіберполіції Національної поліції України, Демедюк Сергій. Він зосередив увагу на важливості налагодження освітнього процесу з кібербезпеки  в усіх закладах освіти, починаючи з середньої школи.

 

На конференцію був запрошений Юрій Пострелко, директор департаменту інформаційної безпеки IT компанії Linkos Group. Він розказав про кіберзахист програмних продуктів, які представлені у мережі крамниць електронних послуг “Твій час”, зокрема, про захист M.E.Doc та ін. Також розказав про участь бізнесу, держави та міжнародних експертів у вирішенні питань кібербезпеки продуктів.

 

Конференція дала змогу побудувати конструктивний діалог держави з підприємствами, студентами вищих навчальних закладів у питаннях кіберзахисту та інформаційної безпеки України.

 

Блог
Маєш знати: електронний підпис і новий закон про довірчі послуги
Блог 2018-11-15 17:35:04
Від 7 листопада змінились умови оформлення електронного підпису відповідно до нового Закону України «Про електронні довірчі послуги». Що відбул...
Продовжуйте чинність КЕП онлайн у СОТА, M.E.Doc та на сайті ЦСК “Україна”
Блог 2020-03-30 15:12:42
Шановні клієнти! В умовах карантину КЕП стає незамінним інструментом для бізнесу. З його допомогою компанії можуть продовжити повноцінний обмін юридич...